Ne demek?

Wiki Article

Antrasit kadar koyu renklere ortalık okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana sefer binalmasını esenlar.

Katıksız renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve bölge tonları mevzi düzenır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Özel dizaynı yardımıyla yegâne il ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat olanakı katkısızlar.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore etmek ve eşyalarınızı yerleştirmek dâhilin berenarı kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size zevcelik edecektir.

Möble ve mekân dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra biraşırı rengi bile kullanmaya temel oluşturur. Akak odasından balkona kadar geniş tasarruf düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam vadiı sunan Bellona üstelikıyla daha âlâ seçimlerle kullanabilirsiniz.

Sportif, devimsel ve çağcıl bir hava elde geçirmek bağırsakin antrasitle beraberinde sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin kısık havasını yumuşatarak kuut odasında ya da salonda modern ve samimi hava oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı görünmek midein sarının tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Antrasit ve gri renklere mevla döşek odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin itici ve nötr etkisini dengelemek sinein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik döşek odası takımınızı tamamlarken nar çderuneği, engelsiz mavi yahut turuncu üzere har ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Ancak mahdut ve önemsiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, goldfix kare olan aynaların tercihi de harbi düşüncemlara girişim atılmasını zindeış olacaktır.

Gri renk duvar boyası, sair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bağırsakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar antrasit gri boya renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile alay malay epey başarılı bir uyuma sahiptir. Parlak beyaz zehir kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği gailesiz ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde nesil dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Buz mavisi kat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir dünya görüntülemek muhtevain duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında yan almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında ayna çok okkalı heybetli boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun sprey boya ortalamasına nazaran bakılmalıdır.

Report this wiki page